Itselläni on vaikeuksia tottua siihen, että espanjalainen punaviini voi olla muutakin kuin ylitammitettua ja tehty muistakin rypäleistä kuin Tempranillosta. Yhä useammin yllätyn positiivisesti!
Tämä viini on Kataloniasta ja siihen on käytetty sekä Grenache-, Carnignan- että Syrahrypäleitä.
Viinissä on alkoholia 14% ja happoja 6 g/l.
Ulkonäk/väri: Hyvin tumma viini, jonka reunoilla on vivahde tiilenpunaa.
Tuoksu: Paahteinen, hapankirsikkaa, nahkaa, runsautta
Maku: Voimakkaan tanniininen, melko täyteläinen viini. Hyvät hapot. Hedelmäinen ja kaikin puolin hyvä pihviviini.
Kokonaisuus: 85/100. Mukava kumppani pihville, kuten odottaa saattoi. Hapot ja tanniinit kestävät jopa lyhyen varastoinnin. Hieno, moderni espanjalaisviini.
Hyvältä kuulostaa, sain tuollaisen Blein joululahjaksi, odottaa vielä ateriaa.
VastaaPoista