
Tuon lahjalaatikollisen jälkeen en ole viiniä uudelleen maistanut, joten nyt on luvassa uusi tutustuminen.
Alko kertoo viinin sisältävän alkoholia 14 % ja happoja 4,5 g/l. Uutos on 29 g/l. Valmistuksessa käytetyt rypäleet ovat: Tempranillo, Graciano ja Mazuelo. Vuoden 2006 sadosta alkaen viinin valmistaja on vaihtunut "modernimmalle valmistajalle". Viini on kypsytetty 20 kuukautta amerikkalaisessa tammessa.
Väri: Tiilenpunainen
Tuoksu: Paahteinen, hilloinen, yrttinen, luonnollisesti nahkaa ja myös hiven herukkaisuutta
Maku: Maku seuraa paahteisuudessaan tuoksua. Viini ei ole liian tamminen ja tanniinit ovat mukavat vaikka mediumkypsälle filepihville. Myös kovat, suolaiset juustot sopivat erinomaisesti.
Kokonaisuus: 80/100. Mukava jälleennäkeminen, joka edesauttaa uskoni palauttamista espanjalaiseen punaviinituotantoon.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti